Mijn Google & YouTube Verslaving

 

Hi ik ben Janet en ik ben verslaafd aan Google en YouTube.

Het is toch gek dat als ik iets wil weten ik niet eens probeer na te denken maar gelijk naar Google ga. Google is onder andere mijn beste vriend, adviseur, onderzoekspartner en doktersassistent geworden. Ik  raadt het anderen onbewust ook nog vaak aan met “ oh check ff op Google”. Niet normaal meer joh.

YouTube zit ik ook sowieso elke dag op. Deze app is mijn gebruiksaanwijzing/ handleiding voor apparaten, mijn kerk, coach, beauty inspiratie, kookboek en meer. Zo heb een nieuwe video online op mijn kanaal waarin ik een ontharingsmethode uit probeer die ik, jawel, op YouTube heb gevonden. Het zal je verbazen wat er allemaal te vinden is op YouTube and I love it! Hihih.

Check mijn video en ik vraag me af wie ook veel op Google/ YouTube zit. Waar zoek jij dan naar?

Until the next one.

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *